Lunchmeny v.50

Pris 110:- Inkl. hembakat bröd, salladsbuffé, te/kaffe & vatten.

Måndag

Curryrostad butternutpumpa med pärlcouscous, babyspenat och limeyoghurt

Pestobakad torsk med blomkålskräm, hyvlad fänkål och rostad potatis

 Ugnsrostad kyckling med dijonsås, broccoli och pasta penne

Tisdag

 Lins och Bönchili med jalapenos, koriander, majskräm och ris

Fiskcurry med äpple, kokos, purjolök, rostade cashewnötter och basmatiris

 Portergryta med haricots verts, palsternacksmos, svartvinbärsgelé och baconkrisp

Onsdag

Savoykålspudding med sojafärs, gräddsås och lingon

 Fläsk Vindaloo med ingefära, spiskummin, gurkraita, mynta och gult ris

 Pytt i panna med inlagda rödbetor, persilja och stekt ägg

Torsdag

Svamp bourguignon med morot, timjan och potatispuré

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Sejfilé med kronärtskockskräm, citronrostad potatis och glaserade morötter

Krämig pasta med salsiccia, spenat, basilika och parmesan

Fredag

 Falafel med myntayoghurt, feferoni, syrad lök och pitabröd

Thai fish cakes med röd currysås, päron- & rödkålsallad, jordnötter och jasminris

 Färsbiffar med rödvinsky, karamelliserad kålrot, persiljesmör och klyftpotatis

Alltid på fredagar – Steak Frites 145:-

 

Varmt Välkomna!

Öppettider: måndag-fredag 10.00-15.00. Lunchen serveras mellan 11.00-14.00