Lunchmeny v.38

Pris 110:- Inkl. hembakat bröd, salladsbuffé, te/kaffe & vatten.

Måndag

Rödbetsbiffar med fetaostkräm och bön-olivsallad.

Ångad Sejfilé med gubbröra, spenat, citron och kokt potatis.

Viltskav med svamp, persilja, potatispuré och rårörda lingon.

Tisdag

Marockansk böngryta med sötpotatis, aubergine, paprika, bulgur och myntayoghurt.

Pankofriterad kyckling med kimchi, sojamajonnäs och jasminris.

Klassisk kalops med morot, inlagda betor och kokt potatis.

Onsdag

Pasta med ragu på linser, rotfrukter och svamp med grana padano.

Fisk och skaldjursgryta med hyvlad fänkål, saffransaioli och kokt potatis.

Raggmunk med knaperstekt fläsk, äppelsallad och lingon.

Torsdag

Rostad pumparisotto med rosmarin och zucchinisallad.

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt, grädde och kolasås.

Carnitas på fläskkarré med rostad majskräm, salsa fresca, lime och tortillabröd.

Västkustburgare med och citron- & romsås, dill och potatisstomp.

Fredag

Stekt Polenta med Chevré, chili, ratatouille och rostade pumpafrön.

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré

Kyckling pad thai med strimlade grönsaker, risnudlar & cashewnötter

 

Alltid på fredagar – Steak Frites 125:-

 

Varmt Välkomna!

Öppettider: måndag-fredag 10.00-15.00. Lunchen serveras mellan 11.00-14.00